65 ГОДИНИ БУЛГАРТАБАК

Отпразнувай всяка победа с „Victory”
Национална кампания на Булгартабак

ИЗЯВЛЕНИЕ

25.03.2015

Настоящото изявление на ръководството на групата „Булгартабак“ е провокирано от твърдения за „неясна” собственост на “Булгартабак-Холдинг” АД и внушения, че сме компания, която е част от икономика на тъмно и бизнес на тъмно /сутрешен блок на ТВ с национален ефир на излъчване/.  

За пореден път заявяваме, че акционерната собственост в „Булгартабак Холдинг“ е декларирана надлежно пред компетентните регулаторни органи. С оглед на това, всички внушения, свързващи „Булгартабак“ с политически лица и/или твърдения за нередности в дейността на компанията, целят единствено да манипулират общественото мнение и да злепоставят доброто име и търговската репутация на „Булгартабак Холдинг”.

Още

Предварителен консолидиран отчет за 2014 година на Група Булгартабак

05.03.2015

Четвърто тримесечие на 2014 г. беляза най-силното представяне на Групата Булгартабак за този период от годината през последните 5 години. Положителните резултати в края на 2014 г. успяха до доведат до над 2% ръст в годишния консолидиран приход на Групата, който достигна 511.1 млн. лв., както и до ръст от 9% в общия обем на реализираните продажби през годината (29.2 млрд. къса).

Още

БУЛГАРТАБАК УВЕЛИЧАВА ОБЕМА НА СВОЕТО ПРОИЗВОДСТВО

01.02.2015

От месец февруари Булгартабак увеличава обема на своето производство. През 2015 година компанията фокусира развитието си върху пазарите от Адриатика, Русия, ОНД, Близък Изток и Югоизточна Азия. 

Още
Още новини за Булгартабак