Видео интервю

Чухте ли вече какво е видео интервю?

Ако не - сега имате възможност да се запознаете с услугата Видео интервю в пробна среда и да се подготвите за бъдеща покана от потенциален работодател. А, ако вече сте създавали свое видео интервю, но бихте искали да направите отново запис, за да видите как изглеждате и звучите, се възползвайте от пробната версия.

Услугата Видео интервю има потенциал да се превърне в стандартен етап от процеса по подбор на нови служители. Ние в Булгартабак прилагаме в практиката новостите, защото цел е да оптимизираме и усъвършенстваме работните процеси.

Вашето пробно видео интервю може да запишете в свободното си време и на удобно за Вас място. Това, от което имате нужда, е интернет връзка, компютър с микрофон и уеб камера и последната версия на Flash. Въпросите в интервюто се генерират случайно. След като запишете Вашето интервю, Вие ще получите линк към него, който е достъпен единствено за Вас. По Ваше желание, бихте могли да го споделите с Ваши приятели, за да получите тяхното мнение и съвети, които ще Ви помогнат да се представите по-добре по време на реално заснемане на видео интервю.

Подгответе се за Вашето видео интервю още днес!