Новини

35 процента ръст в износа за западна Европа

14 Септември 2012

35 процента е очаквания ръст в износа, през 2013 година, на Булгартабак-Холдинг за Западна Европа. Това стана ясно, днес, на започналото специализирано тютюнево изложение Интер Табак в Дортмунд, Германия.

“Компанията планира увеличение с 31 % и на обемите в износа си за Централна Европа и Балканите”, това съобщиха след проведени срещи с партньори, изпълнителните директори на Булгартабак, Венцислав Чолаков и Ангел Димитров. “Булгартабак ще продължи наложената през тази година политика на увеличаване, на обемите си за износ, на традиционните за компанията пазари, както и ще насочи усилия в позиционирането на нови”, допълниха те.

Булгартабак е компания с дългогодишен опит в производството на тютюневи изделия. Холдингът традиционно се представя на всички международни специализирани изложения. На това изложения компанията се представя с изключително атрактивна и уникална визия.

В момента продуктите на Булгартабак се продават на 3 континента в над 25 страни, като за изминалите девет месеца е постигнато 10 % увеличение на реализираните обеми спрямо същия период на 2011, а в приходите над 30 %.